info@lagracia.nl, 06 82009142
Pr. Irenestraat 82, 6661 EA Elst

Bindweefsel Massage

Bindweefsel Massage

Bindweefsel massage is een cosmetische massage die de huidstructuur verbetert. In de diepere huidlagen bevinden zich cellen die o.a. collageen en elastine aanmaken voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Naarmate we ouder worden, neemt de activiteit van deze cellen af en verslapt de huid. Wanneer we dus die cellen wakker schudden, prikkelen en aan het werk zetten, kunnen we de productie van collageen en elastine actief houden.

De bindweefselmassage is een Cosmetische  intensieve vorm van massage van die diepere huidlagen om de cellen die daar zitten te prikkelen en te activeren. Door de jaren heen heeft het zich ontwikkeld als hét natuurlijke antwoord op plastische chirurgie en inspuitingen. U huid zal er stralender en jonger uit zien!

  • verstevigt de huid, door het activeren van de fibroblasten in de diepere huidlagen die o.a. collageen en elastine aanmaken
  • stimuleert de doorbloeding. Huidcellen hebben voedingstoffen en zuurstof uit het bloed nodig om goed te functioneren
  • verbetert de huidstructuur
  • reductie van blokkades, een rimpel is in feite een verkleving. Door deze los te masseren kunnen rimpels verminderen
  • betere opname van werkstoffen uit onze behandelingen van klapp (meso skinshooter een aanrader)
  • verbetering van de algehele huidconditie

Bij intensieve massage van de rug kunnen ook bepaalde reflexzones gestimuleerd worden.

Bindweefselmassage is een reflexzonemassage, hierbij gaat men ervan uit dat er zich op het lichaam zones bevinden die in verbinding staan met alle klieren, organen en andere lichaamsdelen. Door deze zones te stimuleren, wordt ook het orgaan gestimuleerd en zullen blokkades verdwijnen
Alle inwendige organen en andere delen van het lichaam hebben een projectiegebied op het bindweefsel vlak onder de huid. De zenuwen die onze organen ‘aan het werk’ zetten, lopen door de wervelkolom. Vanuit hier ontspringen ze via de wervels naar delen of organen in het lichaam.De zenuw die bijvoorbeeld de maag aanstuurt, komt halverwege de rug vanuit het ruggenmerg. Wanneer iemand maagklachten heeft, is dat op deze plek, halverwege de rug, te merken. Hier is een verhoogde spanning voelbaar. Zo heeft elk orgaan een gebied of zone op de rug. Wanneer deze zone behandeld wordt met bindweefselmassage, kunnen de klachten in dat orgaan verminderen.

Prijzen cosmetische bindweefselmassage’s

  • bindweefselmassage rug en gezicht van 60 min €59,95
  • Bindweefselmassage 30 min rug €29,95
  • Bindweefselmassage 30 min gezicht €29,95
  • Bindweefselmassage gezicht + reinigen en een voedende gezichtsmasker 50 min €49,95